Jag existerar faktiskt.

 

Jag vet inte vad det har varit med mig dessa dagar. Jag har inte  haft orken och lusten att göra något alls. Helst av allt hade jag velat stannat kvar under täcket och inte göra nått mer än att kolla på film hela dagarna.

Köpte in Säsong 1 av Glee & Säsong 3 av Angel häromdagen och hade varit gött att bara ligga kvar och kollat igenom dom. Men upp måste man oavsett om man vill eller inte.

Okej inte världens roligaste inlägg men jag ville bara meddela att jag fortfarande lever.
Nu ska jag ringa runt lite samtal angående morgondagen så får vi se om jag kommer hem med lite nya fotografier att visa er här på bloggen.

Vad har ni gjort i helgen då?


Kommentarer
Postat av: Johanna Fåglund - Foto

Svar: Tack! :P

2010-10-10 @ 22:18:49
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack så mycket :D ja jag ska försöka börja fotografera mer ;p får se till att börja ha med mig kameran varje dag i skolan och fota lite på stan ;p.Ryktet med att Megan Fox skulle spela Buffy var inte sant =) Det var ett gammalt inlägg jag hittade :p men tänkte bara att det var kul o veta vad andra tycker =) så det var inget som stämde som tur var :D

2010-10-10 @ 22:40:06
URL: http://musiicangel.blogg.se/
Postat av: Johanna

+ att Buffy Summers är ju blond. Det vet ju alla :p både i långfilmen och serien var hon blond. Så det skulle se lite konstigt ut om Buffy helt plötsligt är brunett som Megan Fox är :p så nej det ska vara en naturligt vacker skådespelerska med blondt hår som ska spela Buffy isf :) typ som Sarah Michelle Gellar ;P

2010-10-10 @ 22:41:49
URL: http://musiicangel.blogg.se/
Postat av: Jojjjjoh - Karlstads största blogg

Ja visst var det, hitta den på google faktiskt ;P

2010-10-10 @ 23:40:20
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0